Overnachten

Campings in Berlijn

campings in Berlijn
Geschreven door Roland

Er zijn tal van campings in Berlijn te vinden. De meeste staanplaatsen en campings met prachtige kampeerplaatsen, vakantiehuizen en bungalows zijn gelegen net buiten Berlijn. Het grote voordeel hiervan is dat de prijzen aanzienlijk lager liggen en je kunt hier genieten van de prachtige natuur rondom Berlijn. In de artikel hebben we de leukste campings en staanplaatsen voor je op een rijtje gezet.

Campingplatz Flakensee bei Berlin

Op slechts 45 minuten vanaf het centrum van Berlijn vind je de camping Flakensee vlakbij Berlijn. De camping is gelegen bij het gelijknamige meer in het Bundesland Brandenburg. Een overnachting kost maximaal 10 euro per nacht per persoon. Bezoekers beoordelen de kampeerplaats gemiddeld met 4,2 sterren uit 5.

Adres: Fangschleusenstr.40, 15569 Woltersdorf bij Berlijn
Website: https://www.campingplatz-flakensee.de/

Campingplatz Berlin Gatow

Op slechts een half uurtje vanaf Berlin Mitte (centrum) vind je de Campingplatz Berlin Gatow. Deze kampeerplaatsen zijn gelegen in een natuurrijke omgeving vlakbij Berlijn Grunewald. Bezoekers beoordelen deze kampeerplaats met 4,1 sterren van de 5.

Adres: Kladower Damm 207 – 213, 14089 Berlin
Website: https://www.dccberlin.de/index.php/gatow

Campingplatz Berlin Kladow

Op slechts 20 minuten van het centrum Berlijn vind je kampeerplaatsen op Campingplatz Berlin Kladow. De camping is direct gelegen aan de prachtige rivier de Havel. Bezoekers beoordelen deze kampeerplaats met 4,1 sterren uit 5.

Adres: Krampnitzer Weg 111-117, 14089 Berlin
Website: https://www.dccberlin.de/index.php/kladow

City Camping Nord

Deze camping is gelegen in het noordwesten van Berlijn op slechts 20 minuten rijden vanaf het centrum. Voor een staanplaats betaal je slechts 5 euro per persoon. Bezoekers beoordelen deze campingplaats met een 3,7 uit 5 sterren.

Adres: Gartenfelder Str. 1, 13599 Berlin
Website: https://www.city-camping-berlin.de/campingnord.html

City camping süd Berlin

Camping Süd Berlin is gelegen in het zuidwesten van Berlijn vlakbij de historische stad Potsdam. Een staanplaats of campingplaats kost slechts 5 euro per persoon per nacht. Bezoekers beoordelen de campingplaats met 3,9 sterren uit 5.

Adres: Bäkehang 9A, 14532 Kleinmachnow
Website: https://www.city-camping-berlin.de/campingsued.html

Campingplatz am Mahlower See bei Berlin

Deze camping is gelegen in het zuiden van Berlij vlakbij Mahlow. Je vind hier een mooi meer met daarbij een horecagelegenheid. Je kunt hier heerlijk fietsen, vissen, wandelen en genieten van de natuur. Vanaf de camping is het slechts 15 minuten naar de historische stad Potsdam. Je bent met het openbaar vervoer of auto ook snel in het centrum van Berlijn. Bezoekers beoordelen de camping met 4,4 sterren uit 5.

Adres: Teltower Straße 34, 15831 Blankenfelde, Mahlow
Website: https://www.camping-bei-berlin.de/holland/

Camping Krossinsee 1930 GmbH

Op  camping Krossinsee vind je vakantiehuizen en kampeerplaatsen bij het gelijknamige meer Krossinsee. De camping ligt in een natuurrijke omgeving op slechts 40 minuten vanaf het centrum van Berlijn. Bezoekers beoordelen de camping met 4 sterren uit 5.

Adres: Wernsdorfer Str. 38, 12527 Berlin
Website: http://www.campingplatz-krossinsee.de/dauercamping-berlin.htm

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram