Wat te doen

Winkelen in Berlijn

Winkelen in Berlijn
Geschreven door Roland

Winkelen in Berlijn is een feest. U vindt hier onder meer het KaDeWe, dit is het een na grootste warenhuis van Europa. Er zijn echter nog tal van andere winkelcentra waar uit u kunt kiezen als u wilt shoppen in Berlijn. De leukste plekken om te shoppen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Mall of Berlin

De Mall of Berlin in misschien wel het mooiste winkelcentrum in Berlijn en is direct gelegen achter de Bundesrat. In dit winkelcentrum is van alles te vinden van kledingwinkels tot ambachtelijke winkeltjes. De architectuur van dit complex is bovendien prachtig. De Mall of Berlin ligt direct naast de Potsdamer Platz.

Naam: Mall of Berlin
Adres: Leipziger Pl. 12, 10117 Berlijn

Mall of Berlin

Mall of Berlin

KaDeWe Kaufhaus des Westens

Het Kaufhaus des Westens is het grootste warenhuis van Berlijn met op elke etage de meest uiteenlopende artikelen van kleding tot parfums. Het KaDeWe is gelegen bij de Kurfürstendamm en hier bevinden zich nog tal van andere winkels en restaurants. De Kurürstendamm is bovendien het grootste winkelgebied in Berlijn.

Alexa

Het winkelcentrum Alexa is een gigantisch met een oppervlakte van 56.200 m². Deze shopping mall is gelegen bij de Alexander Platz en bevat onder meer kledingwinkels, schoenenwinkels, elektronicawinkels en de beste restaurants. Bovendien bevindt dit winkelcentrum zich op een van de mooiste plekken van Berlijn.

Naam: Alexa
Adres: Grunerstraße 20, 10179 Berlin

Potsdamer Platz Arkaden

De Potsdamer Platz is een van de mooiste plekken van Berlijn met een moderne architectuur, bovendien bevinden zich hier vele bezienswaardigheden zoals de Potsdamer Platz Arkaden. Dit winkelcentrum bevindt zich vlakbij het Sony center en hier is het mogelijk om te shoppen voor schoenen of kleding, maar er zijn hier ook tal van restaurants en een ijssalon te vinden. Wie wil winkelen in Berlijn, kan hier uitstekend terecht.

Sony Center Potsdamer Platz

Sony Center Potsdamer Platz

Forum Steglitz

Het Forum Steglitz behoort tot de grootste winkelcentra van Berlijn. Hier vindt u kledingwinkels, eettentjes, ijssalons, supermarkten en speciaalzaken. Kortom, ideaal voor iedereen die wil shoppen in Berlijn. Bovendien ligt dit winkelcentrum in een van de mooiste districten van Berlijn (Steglitz) .

Naam: Forum Steglitz
Adres: Schloßstraße 1, 12163

Bikini Berlin

Bikini Berlin bevindt zich in de buurt van de Kurfürstendamm. Hier vindt u leuke alternatieve en kleine winkeltjes waar prachtige spullen te koop zijn. Boven in in het winkelcentrum vindt u de Monkey bar. Hier kunt onder het genot van een cocktail genieten van een prachtig uitzicht over Berlijn.

Naam: Bikini Berlin
Adres: Budapester Strasse 38-50, Berlijn

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram