Wat te doen

Boottocht Berlijn met Bestevaer

Boottocht Berlijn
Geschreven door Roland

Wil je de hoofdstad van Duitsland op een unieke manier verkennen? Boek dan een boottocht Berlijn. Zo kun je op een ontspannen manier kennis maken met deze bijzondere stad. Er zijn verschillende organisaties die boottochten aanbieden, maar Bestervaer biedt naast de reguliere boottochten, ook boottochten aan voor Nederlanders. Als je een boottocht bij Bestevaer wilt boeken, klik dan hier.

Bestevaer

Bestevaer is een originele reddingssloep, die vanaf 1971 als reddingssloep op een groot koopvaardijschip gediend heeft op de wereldzeeën. Daarna is ze jaren ingezet voor rondvaarten door de Amsterdamse grachten. In 2017 is de Bestevaer volledig gerenoveerd en in 2018 in Berlijn herdoopt.

Boottocht Berlijn boeken

De boot Bestevaer is met (Nederlandse) schipper af te huren voor o.a. vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, jubilea, verjaardagen, teamuitjes en nog veel meer. Tot circa 18 personen is dit een ideale en erg leuke groepsactiviteit in Berlijn. Ook voor kleinere groepen vanaf 5 personen loont het zich zeker een aanvraag te doen! Voor een privé rondvaart van 2 uur is Bestevaer al te huur vanaf € 15,- per persoon.

BOOTTOCHT BOEKEN

Boottocht boeken met Bestevaer

Boottocht boeken met Bestevaer

Bestevaer heeft als thuishaven de Stößensee, wat met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken is. (3 minuten lopen vanaf de bushalte. 7 min vanaf S-Bahnhof Heerstraße, 12 minuten vanaf ringbaanstation Messe Nord / ICC en 30 Minuten vanaf Zoologischer Garten). Vanaf hier zijn tochten over de Havel, Wannsee, en richting Potsdam mogelijk, maar ook tochten naar Spandau en de Tegeler See. Andere op- en afstapplekken, bijv. in Berlin Mitte,  zijn in overleg ook bespreekbaar.

Adres: Siemenswerder Weg 29, 13595 Berlijn

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram