Wat te doen

Zwembaden in Berlijn

zwembaden in berlijn
Geschreven door Roland

Er zijn tientallen zwembaden in Berlijn. Maar wat zijn de mooiste zwembaden als je wilt zwemmen in Berlijn? Hieronder hebben we de beste zwembaden in Berlijn voor je op een rijtje gezet.

Badeschiff Berlin

Het Badeschiff in een buitenbad gelegen in de rivier de Spree. In het zwembad heb je een prachtig uitzicht van Berlijn. Bij het zwembad is ook een strand en een bar. Hier vinden ook regelmatig activiteiten plaats zoals concerten. Bij het zwembad vind je ook een saunacomplex. Kortom, een unieke ervaring bij een bezoek aan Berlijn.

Adres: Eichenstr. 4 , 12435 Berlijn, Duitsland

Stadtbad Neukölln

In de wijk Neukölln vind je het gelijknamige zwembad Stadtbad Neukölln. Je vind hier een prachtig binnenbad met een inrichting dat doet denken aan de Griekse oudheid. Dit bijzondere zwembad is het bezoeken meer dan waard.

Adres: Ganghoferstr. 3, 12043 Berlijn, Duitsland

Strandbad Weissensee

Het Strandbad Weissensee is gelegen in de wijk Pankow. Dit is een prachtig outdoor strand met verschillende eetgelegenheden. In de zomer is dit de ideale plek om te genieten van het mooie weer. Je kunt hier heerlijk zwemmen. Bovendien vinden hier verschillende outdoor activiteiten plaats zoals kanoën.

Adres: Berliner Allee 155, 13088 Berlijn , Duitsland

SSE Schwimm- und Sprunghalle

De zwem- en springhal in Berlijn is een prachtig zwembad gelegen in Prenzauer Berg. Je vindt hier twee grote zwembaden, een zwembad dat regelmatig gebruikt wordt voor kampioenschappen en een zwembad dat speciaal ontworpen is voor schoonspringers. Het is een bijzondere beleving om dit zwemstadion in Berlijn te bezoeken.

Adres: Europasportpark, Paul-Heyse-Str. 26, 8700 Berlijn, Duitsland

Stadtbad Mitte

Het zwembad Mitte is een uitstekend zwembad gelegen in het centrum van Berlijn. In dit binnenbad zijn de wanden en het plafond van glas. Hierdoor heb je het gevoel dat je in het buitenbad zwemt terwijl het toch echt een binnenbad is.

Adres: Gartenstr. 5, 10115 Berlijn, Duitsland

Stadtbad Schöneberg

Het zwembad Schöneberg is ideaal als baanzwembad maar ook als familiebad. Je vindt hier een binnenzwembad en een extra zwembad met glijbaan. Het is bovendien mogelijk om te genieten van het bubbelbad dat gelegen is naast het baanzwembad.

Adres: Hauptstr. 39, 10827 Berlijn, Duitsland

Tropical Island

Op slechts 60 kilometer van Berlijn ligt het grootste zwemparadijs van Europa genaamd Tropical Island. Zodra je in het zwemparadijs bent aangekomen waan je je op een tropisch eiland met twee grote binnenbaden en twee buitenbaden met glijbanen.

Adres: Tropical-Islands-Allee 1, 15910 Krausnick, Duitsland

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram