Wat te doen

Luchtballon in Berlijn

luchtballon in berlijn
Geschreven door Roland

Die Welt luchtballon in Berlijn is een unieke attractie in de hoofdstad van Duitsland. Dit is een bijzondere ervaring voor jong en oud bovendien is het uitzicht adembenemend.

Uitzicht over Berlijn

Stap in de grootste helium ballon van Duitsland en ontdek Berlijn van boven. Zodra de luchtballon in Berlijn boven de stad zweeft heb je uitzicht op de Fernsehturm, de Potsdamer Platz en een groot deel van Berlijn Mitte, dit is het centrum van  Berlijn. Deze ballonvaart is voor jong en oud en biedt een onvergetelijke ervaring. Als je Berlijn bezoekt, is dit zeker een aanrader.

Ballonvaart over Berlijn

De Helium ballon is bevestigd aan een gigantische stalen kabel, dit is voor de veiligheid. Dit betekent echter niet dat deze luchtballon niet hoog komt, je zweeft namelijk op circa 150 meter boven Berlijn.

Die Welt luchtballon vind je in de wijk Berlin Mitte, dit is het centrum van Berlijn. Hier vlakbij zijn iconische bezienswaardigheden te bewonderen waaronder Checkpoint Charlie, Fernsehturm, Brandenburger Tor en een overgebleven deel van de Berlijnse Muur. Als je een stedentrip maakt in Berlijn, kunt je deze activiteit dus perfect combineren met andere beroemde bezienswaardigheden die je wilt bezoeken.

Wat maakt die Welt luchtballon in Berlijn uniek?

Het bijzondere van de luchtballon van Berlijn is dat je op ongeveer 150 meter over de Duitse hoofdstad zweeft. Je hebt van boven een uniek uitzicht over de bijzondere stad Berlijn. Als je een ballonvaart in de avond boekt, kun je bovendien de zonsondergang op een totaal andere manier meemaken. Bij het ondergaan van de zon, wordt Berlijn verlicht, dit geeft een prachtig beeld, bovendien krijg je hierdoor een goede indruk hoe groot Berlijn eigenlijk is.

Ticket boeken voor de luchtballon van Berlijn

Wil je een kaartje kopen voor de luchtballon in Berlijn? Dan kun je dit het voordeligst boeken bij air-service berlin. Voor een rondvlucht van 15 minuten betaal je 15 tot 25 euro.
Adres: Zimmerstra├če 95, 10117 Berlijn

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram