Wat te doen

Wandelen en fietsen in Berlijn

Wandelen en fietsen in Berlijn
Geschreven door Roland

Voor wie van wandelen en fietsen houdt, is Berlijn een ideale stad. Er zijn tal van mooie fietsenroutes en wandelpaden te vinden in deze wereldstad. In dit overzicht zijn een aantal op een rijtje gezet.

Wandelen en fietsen in Berlijn

Tussen de Brandenburger Tor en de Alexanderplatz bevindt zich de laan Unter den Linden met daarbij de bekendste bezienswaardigheden van Berlijn zoals de Neue Wache en het historische gebouw van de Humboldt Universiteit. Deze laan functioneert als ideale wandel- of fietsroute.

Adres: Unter den Linden, 10117

Fietsen bij de Wannsee

Het bekendste meer van Berlijn is de Wannsee. Dit meer is omringd door een prachtig natuurgebied. Er bevinden zich zowel wandel- als fietspaden bij dit meer. Een wandel- of fietstocht maken rondom de Wannsee is dus echt aan te raden.

Adres: 14109 Berlijn
Kaart: Routeplanner naar Wannssee

Wandelen in Volkspark Wilmersdorf

Voor wie van wandelen of hardlopen houdt, kan prima terecht in het Volkspark Wilmersdorf. In dit bosrijke park kunt u genieten van de natuur en de prachtige architectuur van historische gebouwen die in dit park te bevinden zijn.

Adres: 10715 Berlijn
Kaart: Routeplanner naar Volkspark Wilmersdorf

Wandelen door Tiergarten

Het Tiergarten park is ideaal om te wandelen of hard te lopen. Bij het park bevinden zich bovendien bijzondere bezienswaardigheden zoals de Rijksdag en Siegessäule.

Adres: Tiergarten

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram