Wat te doen

Tours door Berlijn

tours door berlijn
Geschreven door Roland

Ontdek leuke tours door Berlijn en excursies in Berlijn. Ontdek samen met een gids Berlijn via een stadstour. Ben je op zoek naar een stadstour of een rondleiding samen met een groep door Berlijn? Ontdek alle mogelijkheden van tours en excursies door Berlijn.

Tours door Berlijn met Nederlandse reisgids

Als je Berlijn bezoekt kun je kiezen uit ontelbaar veel bezienswaardigheden, mooie plekken en bijzondere activiteiten. Het is alleen lastig kiezen uit het grote aanbod van highlights in Berlijn. Daarom is het aan te raden om een tour te boeken in Berlijn, omdat de reisgids je dan precies kan laten zien wat de mooiste en bijzonderste plekken van Berlijn zijn. Dit zijn vaak bezienswaardigheden of plekken die je als toerist snel over het hoofd zou zien.

Rondleiding boeken in Berlijn

Via de site van Getyourguide heb je een grote keuze aan rondleidingen in Berlijn. Kies jouw favoriete rondleiding uit het grote aanbod van verschillende tours en excursies. Klik voor het overzicht van rondleidingen en tours in Berlijn hier.

Nederlandse reisgids

Als je op zoek ben naar een Nederlandse reisgids die je alles kan vertellen over Berlijn, kijk dan op de site van Getyourguide ze bieden vele mogelijkheden  voor rondleidingen door Berlijn. Op hun site wordt heel duidelijk weergegeven welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot tours in Berlijn.

Reisprogramma tours door Berlijn

Via Getyourguide kan je een reisprogramma naar keuze boeken denk hierbij aan rondleidingen door het centrum van Berlijn met de populairste attracties of volg een tour langs overgebleven delen van de Berlijnse Muur. Je kan uiteraard ook kiezen uit alternatieve tour door de hoofdstad van Duitsland.

Berlijn Highlights Fietstour

Getyourguide biedt een fietstour aan met een Nederlandse gids. Tijdens de highlights tour ontdek je mooie en bijzondere plekken in Berlijn. De reisgids geeft je ook uitleg over de geschiedenis van Berlijn en vertelt wat de hoofdstad van Duitsland zo speciaal maakt.

Deze fietstocht is ideaal voor iedereen die kennis wilt maken met Berlijn. De reisgids kan je tijdens de tour achtergrondinformatie geven over de verschillende plekken, gebouwen en bezienswaardigheden.

Rondleiding langs de Berlijnse Muur

Als je wordt gevraagd waar je aan denkt bij Berlijn. Dan is het antwoord waarschijnlijk de Berlijnse Muur. Deze muur was een symbool van dramatiek en persoonlijk leed en spleet een land in tweeën. Tijdens de tour fiets je kilometers langs overgebleven delen van de Berlijnse Muur. De reisgids vertelt achtergrondverhalen over gebeurtenissen die met de Berlijnse Muur samenhangen.

Wandeltocht door Berlijn

Mocht je de voorkeur geven aan een rondleiding te voet, dan is dit ook mogelijk. Ontdek Berlijn samen met een kundige reisgids die je alles kan vertellen over de hoofstad van Berlijn. Via de site van Getyourguide kan je een rondleiding te voet uitkiezen met een thema van jouw wens. Zo is het mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding dat aansluit bij jouw interesses.

Fiets huren in Berlijn

Wil je Berlijn liever zelf per fiets verkennen? Boek dan voordelig een fiets vanaf 10 euro per dag bij BajaBikes. Hier kan je kiezen uit een groot assortiment huurfietsen in alle soorten en maten.

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram