Berlijn nieuws

Union Berlin naar de 2e ronde van de DFB Pokal

Union Berlin
Geschreven door Roland

Union Berlin heeft met veel moeite de tweede ronde van de DFB Pokal bereikt. FC Union stelde pas in de verlenging orde op zaken door de 1-2 tegen FC Saarbrücken binnen te schieten.

In het begin van de wedstrijd had Union Berlin weliswaar het meeste balbezit maar de beste kansen waren in de openingsfase voor de Saarländer. De eerste kans van Union was echter direct raak, Schönheim kopte de 0-1 binnen.

Na een gemiste penalty in de 29e minuut kopte Behrens voor Saarbrücken in de 40e minuut de verdiende 1-1 binnen. Na 90 minuten stond het nog steeds 1-1 waardoor een verlenging uitkomst moest bieden.

Pas in 101e minuut van de verlenging schoot Hedlund de verlossende 1-2 binnen voor FC Union. Hierdoor bekeren de Berlijners verder in de DFB-Pokal.