Evenementen Berlijn Wat te doen

Festival of Lights

Festival of Lights
Geschreven door Roland

Het festival of lights in Berlijn in een jaarlijks terugkerend evenement. Elk jaar in oktober worden de mooiste gebouwen van Berlijn verlicht met de mooiste projecties, zoals de Brandenburger Tor en verschillende gebouwen bij de Potsdamer Platz.

Lichtshow Festival of Lights

Het Festival of Lights trekt jaarlijks vele bezoekers van jong tot oud en is een van de mooiste lichtshows ter wereld. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in oktober en duurt 10 dagen. Op verschillende gebouwen, straten en pleinen kunt u bijzondere 3D effecten, lichtshows en vuurwerk aanschouwen. Beroemde lichtprojecties zijn te zien bij de Fernsehturm, SiegessaĆ¼le, Brandenburger Tor en de Berliner Dom. Als het festival ten einde is, wordt de winnaar gekozen van de mooiste lichtshow. De winnaar van de lichtshow wordt geprojecteerd op de Brandenburger Tor.
Website: www.festival-of-lights.de

Berlin Leuchtet

Sinds 2013 worden de lichtshows ‘Berlin Leuchtet’ tegelijkertijd georganiseerd met het Festival of Lights. Dit zijn vergelijkbare lichtshows, maar dit evenement wordt georganiseerd door andere organisatoren.
Website: www.berlin-leuchtet.com.

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram