Over Berlijn

Vastgoed in Berlijn

vastgoed in Berlijn
Geschreven door Roland

Een aantal jaren geleden werden er nog percentages tot 2% rente uitgekeerd voor geld op de bank. Deze tijden zijn helaas voorbij, hierdoor kiezen steeds meer mensen ervoor om te investeren in onroerend goed. Vastgoed in Berlijn is de afgelopen tijd steeds populairder geworden als aantrekkelijke investering. Als je namelijk een huis koopt in een grote stad zoals Berlijn, kun je genieten van al het pracht in de hoofdstad van Duitsland. Bovendien is de kans heel erg groot dat je jouw appartement of huis in Berlijn een paar jaar later met goede winst kunt verkopen.

Onroerend goed in Berlijn

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen in Berlijn explosief gestegen. Desondanks zijn woonobjecten nog goed betaalbaar als je dit vergelijkt met veel andere Europese steden zoals Amsterdam of Londen. Het kopen van een appartement of tweede huis in Berlijn is dus niet alleen interessant als vakantieverblijf maar ook als investering op lange termijn.

Financiering van vastgoed in Berlijn

Voor de financiering van een woonobject in Berlijn, is het verstandig om een betrouwbare makelaar in te schakelen, die de regelgeving in Duitsland kent en kan helpen bij het vinden van het gewenste woonobject en het afsluiten van het koopcontract. Betrouwbare makelaar
Op www.kopeninberlijn.nl kun je in contact komen met een ervaren Nederlandse makelaar die jou hier verder bij kan helpen.

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram