Wat te doen

Friedrichstadt-Palast

Friedrichstadt-Palast
Geschreven door Roland

Friedrichstadt-Palast Berlijn is een van de bijzonderste revuetheaters in Europa. Hier wordt gewerkt met de modernste technologieën om de bezoekers keer op keer te verrassen. Friedrichstadt-Palast is een van de hoogtepunten bij een bezoek aan Berlijn.

Friedrichstadt-Palast Berlijn

Het Friedrichstadt-Palast in Berlijn werd op 27 april 1984 geopend. Dit nieuwe gebouw verving het oude Palast dat op het adres Am Zirkus 1. Gevestigd was. Het gebouw is 110 meter lang en 80 meter breed. De oppervlake is ruimte 195.000 kubieke meter. Het theater biedt 1895 plaatsten en is met 2854 meter, de grootste theatervloer van de wereld. Vanwege de vele investeringen is het theater uitgegroeid tot het grootste showpaleis van Europa.

Friedrichstadt-Palast Berlin

Friedrichstadt-Palast Berlin

Programmering

In het Palast worden verschillende shows getoond. Dit varieert van gala’s en kindershows tot revues en theaterstukken met circusacts. Het showpaleis is op nationale en internationale bezoekers georiënteerd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een taalbarrière bij een bezoek aan een van de shows.

Friedrichstadt-Palast bezoeken en tickets

Het Palast in eenvoudig te bereiken door uit te stappen bij U-Bahn station Friedrichstraße of bushalte Friedrichstr./Reinhardtstr. U bent vervolgens op 5 minuten loopafstand van het theater.

Adres: Friedrichstraße 107, 10117
OV: bushalte Friedrichstr./Reinhardtstr. of station Friedrichstraße
Tickets kopen: www.palast.berlin/nl

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram