Evenementen Berlijn Sport in Berlijn Wat te doen

Ijshockey in Berlijn

Ijshockey in Berlijn
Geschreven door Roland

De Eisbären Berlin speelt ijshockey in Berlijn en behoort tot de beste ijshockeyteams in Duitsland. De Bären spelen hun wedstrijden in de Mercedes Benz Arena, in dit stadion vinden concerten, basketbalwedstrijden en hockeywedstrijden plaats.

Over de Eisbären Berlin

Het Berlijnse ijshockeyteam is opgericht in 1954 met de naam Dynamo Berlin. Sinds 1992 is deze naam vervangen door Eisbären. Het Berlijnse ijshockeyteam is 15 keer kampioen geworden van de DDR en heeft zich 5 keer mogen kronen tot Duits kampioen.

Vuurwerk show Berlijn

Vuurwerk show Berlijn

Ijshockey in Berlijn bezoeken

Een ijshockey wedstrijd in Berlijn bezoeken is een groot feest. U hoeft niet perse een sportfan te zijn om te genieten van dit spektakel. Voor de wedstrijd en in de pauzes kunt u genieten van een mooie show met vuurwerk, sfeervolle muziek en spectaculaire lichteffecten. De sfeer in het stadion is gemoedelijk en sfeervol en uitermate geschikt voor jong en oud.

Tijdens de wedstrijd heeft u een uitstekend overzicht van het speelveld ongeacht op welke plek u zit. Vanwege het ontwerp van dit stadion kunt u alles goed zien. Een ijshockeywedstrijd in de Mercedes Benz Arena is een bijzondere ervaring vanwege de hoge snelheid van het spel en de haast acrobatische acts van de hockeyspelers.

U kunt al vanaf €14 een ijshockey wedstrijd van de Eisbären Berlin zien. Een ticket kunt u boeken via de website van de Eisbären. De  Mercedes Benz Arena is op slechts 5 minuten loopafstand van de het Ostbahn station en S-Bahnstation Warschauer Strasse.

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram