Wat te doen

Excursies in Berlijn

excursies in Berlijn
Geschreven door Roland

In Berlijn is genoeg te beleven. Het is alleen moeilijk kiezen uit de vele activiteiten en excursies. Daarom hebben we voor jou de leukste excursies in Berlijn op een rijtje gezet.

Kajakken in Berlijn

Wil je Berlijn op een sportieve manier verkennen? Misschien is kajakken in Berlijn dan iets voor jou. Dit is ideaal als je met een sportieve groep vrienden of vriendinnen de hoofdstad van Duitsland wilt gaat ontdekken. Klik voor informatie over tickets hier

Bowlen in Berlijn

Berlijn staat bekend om de grote en mooie bowlingbanen. De bowlingbanen zijn vaak ook gevestigd in het centrum in de buurt van andere bezienswaardigheden. Als je in Berlijn bent, is dit ideaal met een groep vrienden of vriendinnen.

Escape room Berlin

Ben je met collega’s of vrienden in Berlijn? Boek dan de attractie Escape room. Je wordt tijdens deze activiteit samen met vrienden, kennissen of collega’s opgesloten in een relatief kleine ruimte. Aan de hand van clues kan je stap voor stap uitvinden hoe je uit de escape room ontsnappen kan. Dit is een unieke beleving. Je vindt escape rooms in heel Berlijn.

Concerten in Berlijn

Het Konzerthaus is een van de mooiste gebouwen in Berlijn. Hier vinden wekelijks tal van concerten plaats. Dit geldt ook voor het Kulturforum, dit is het concertgebouw van Berlijn. Klik voor tickets voor een concert in Berlijn hier.

Kroegentocht in Berlijn

Wil je met een groep vrienden of vriendinnen feesten in Berlijn? Boek dan een kroegentocht in de hoofdstad van Duitsland. Dit is een ideale manier op het nachtleven van Berlijn te verkennen. Kijk voor informatie over tickets hier.

Welt luchtballon Berlijn

Vlak bij de Potsdamer Platz is de opstijgplaats van de Welt Luchtballon in Berlijn. Deze luchtballon is echter bevestigd met een kabel, zodat je altijd op dezelfde plek land als waar je opstijgt. Vanuit de luchtballon heb je een uniek overzicht over Berlijn. De prijs voor een vlucht is zeer gunstig, kijk voor informatie over tickets hier.

Boottocht door Berlijn

Ontdek Berlijn op een ontspannen manier tijdens een boottocht door Berlijn. Verken het historische centrum van de hoofdstad van Duitsland en laat je verrassen door de schoonheid van de gebouwen en de bijzondere architectuur. Kijk voor tickets hier.

Fietsen langs de muur

Via de site van Bajabikes is het mogelijk een fiets te huren in Berlijn. Je hebt bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding per fiets. Je kan er ondermeer voor kiezen om een tour te boeken op de fiets langs een overgebleven deel van de Berlijnse Muur.

Bezoek het Olympisch stadion van Berlijn

Het Olympiastadion kent een roerige geschiedenis. In de jaren 30 werd het stadion gebruikt als propaganda instrument tijdens de Olympische spelen. Vandaag de dag voetbalt hier de grootste voetbalclub van Berlijn, Hertha BSC. Ben je binnenkort in Berlijn? Dan is het een aanrader om deel te nemen aan een rondleiding door dit stadion. Tickets boek je hier.

Currywurst museum bezoeken

Currywurst in de specialiteit van Berlijn. Er bestaat nu zelfs een Currywurst Museum waar de geschiedenis van de currywurst aan de hand van illustraties en video’s wordt toegelicht. Je kan in het museum ook een currywurst met Berlijnse curry eten.

Bezoek Checkpoint Charlie

Checkpoint Charlie is de voormalige grenspost tussen Oost- en West-Berlijn. Tegenwoordig kun je een kopie van deze grenspost bezoeken. Je vindt hier ook het Mauermuseum met aanvullende informatie over de periode van de Berlijnse Muur.

Zoo Berlin – Dierentuin Berlijn

Berlijn heeft een van de grootste dierentuinen van Duitsland. De Zoo Berlin ligt in het centrum van Duitsland en je vindt hier een grote variatie aan dieren. Dit is een activiteit voor een dagje uit in Berlijn.

Berlijn Trabant Safari

Ontdek de stad Berlijn op een unieke manier met de trabant safari. Je rijdt door het historische centrum van Berlijn en je komt langs bekende bezienswaardigheden zoals de Berliner Dom, Berlijnse Muur, Brandenburger Tor en de Fernsehturm. Klik voor tickets voor deze trabant tour door Berlijn hier.

Kijk voor meer excursies in Berlijn hier.

Laat een reactie achter

YouTube
Instagram